22 februari 2011

Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter.

Gårdagen var lugn, förutom Zumba-passet på kvällen. Det fick mig på bättre humör under några timmar. Vädret har varit väldigt grått nu i ett antal veckor och det börjar långsamt påverka humöret. Den enda lösningen är att göra upp roliga planer så att man har något att se fram emot.

I söndags lyckades dock jag och Suss ganska bra med att tränga undan tungsinnet under några timmar med sen lunch på Kettners i Soho och sedan ett par drinkar i en bar bredvid. Ganska mysigt att man kan gå på drink när som helst under veckan utan att behöva smyga och oroa sig för att någon bekant ska se att man dricker alkohol på en söndag. Seriös alkoholistvarning:-). Steve frågade en gång varför vi inte har någon pub eller liknande i min hemby. Jag sa att ingen skulle våga sig dit eftersom byn skulle börja skvallra om att man säkert har alkoholproblem. I England fungerar puben som en kombinerad restaurang och byagård, jättemysigt och bra för äldre folk som kanske bor ensamma och sällan skulle träffa folk. Till puben kan alla gå, gammal som ung.

2 kommentarer:

  1. Jag måste nog besöka Kettner's i april när jag besöker London. Den tycks vara omtyckt, förmånlig och enkel mat.

    SvaraRadera
  2. Absolut!! Kolla före på toptable.com om de har 50%-erbjudande (verkar ha hela tiden) och boka via dem isåfall. Onödigt att betala fullpris:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...