12 februari 2011

Svettig inledning på lördagen

Kom just hem efter en timmes Body Attack-pass, så otroligt jobbigt och kul. När man till och med svettas i armvecken så vet man att det är ett gympass som heter duga. Jag fattar inte hur instruktören orkar prata non stop samtidigt som hon själv gör alla rörelser. Det är ett tecken på bra kondis om något. Jag har fullt upp med att andas.

På väg hem gick jag via Tiger och kunder inte hålla mig från att köpa de här godsakerna.

Nu är det rugby på TV som gäller, England-Italien, och Steve sitter som klistrad. Han fick förresten sin första sportmassage igår och gillade den verkligen. Massören hade varit mycket förvånad över att han hade så många knutar i sin kropp, och när hon kom till hans ena vadmuskel sa hon att hon var mycket förvånad över att den inte brustit eftersom den var spänd som en fiolsträng. Efter massagen hade hon sagt åt honom att han kommer nog inte att känna allt för stor skillnad efter första behandlingen för hans knutar skulle kräva flera besök för att nystas upp.

Gårdagens AW med Tina och hennes kompis var riktigt kul. Vi gick till favoritpuben Princess Louise i Holborn och stannade där hela kvällen. Vi drack inte så mycket för jag ville inte missa dagens gympass och hon ville inte slösa bort lördagen med baksmälla:-). Trots det hade jag ändå huvudvärk när jag vaknade. Den försvann dock snabbt efter en burana och kaffe.

Ikväll blir det då middag med Ivonne och hennes pojkvän i Chiswick. Jag lyckades hitta en restaurang med lediga bord till slut. Har aldrig varit till Chiswick tidigare så det ska bli intressant. Stadsdelen ligger efter Hammersmith och anses vara ganska posh, speciellt om man tittar på bostadspriserna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...