13 februari 2011

Lite mat för mycket pengar

Igår var det då posha Chiswick som gällde. Steve och jag tog tåget dit eftersom det gick så praktiskt från Wandsworth. Vi tänkte att det kan ju inte vara så långt att gå från Chiswick tågstation till restaurangen som låg i Chiswick centrum. Det tog 30 min.! Det är nog inte en promenad som vi kommer att göra sådär jätteofta:-)

Ivonne och Seth väntade redan i restaurangbaren när vi kom dit och vi fortsatte till vårt bord. Restaurangen som hette Charlottes Bistro hade en ganska annorlunda meny och man kunde hitta både grishuvud, kokind och griskind. Dyrt var det också och när vi kollade runt oss märket vi att det var ett ställe där man jobbar efter "less is more" (so 1990's)...men inte när det gällde priset. Maten kunde man inte klaga på, allt smakade jättegott, men jag blir inte mätt av barnportioner. När notan sedan kom blev vi verkligen varse om att det inte var någon barnlek, vi höll på att svimma av chock:-) Dit går vi inte igen, såvida vi inte vinner på lotto eller de har något specialerbjudande.
Min cocktail med passionsfrukt och vodka och lite till var jättegod

Förrätten, soppa på pumpa och lödder.
Seth valde en "massiv" laxtallrik

Huvudrätten var så liten att den knapp syntes på tallriken, ännu mindre på foto, men här är min jättegoda efterrätt, risgrynsgröt med äkta vanlilj och kokt päron.

Det blev ändå en jättetrevlig kväll tack vare sällskapet, som var gratis:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...