19 februari 2011

Fredagskväll i Richmond

Äntligen blev det fredag. Arbetsveckan har varit mycket stressig och det blev inte bättre av att jag dessutom varit förkyld.

Förkyld eller inte, men på fredag ville jag ändå gå ut på middag och några drinkar och jag och Steve beslö oss för att åka till Richmond. Jag hade så bråttom på jobbet och bad Steve, som hade ledig fredag då han ska jobba helg, att söka efter en intressant restaurang. Den första restaurangen var fullbokad och efter en mycket snabb andra sökning hittade han ett ställe med ett afrikanskt klingande namn och jag tänkte att jag har aldrig testat afrikanskt så varför inte. Steve hade inte heller tittat närmare på menyn utan såg bara att att den fått bra feedback. När allt var bokat och klart och vi tittade närmare på restauranginformationen såg vi att det var en indisk restaurang. Äsch, tänkte vi båda, men beslöt oss för att ge den en chans.
Först tog vi iallafall ett par drinkar på den belgiska restaurangen "Brouge" i Richmond
Utsikt mot Richmond från Themsen
På väg till restaurangen gick vi förbi en thailändsk restaurang med det här "lite" annorlunda namnet, Fat Boys. Undrar vem de baserar namnet på?! Kockarna, de manliga servitörerna eller kunderna?:-)
Middagen är serverad. Servicen var mycket effektiv, portionerna stora, priset ok och restaurangen ganska mysig men rätterna var smaklösa, något man vanligen inte kan anklaga indisk mat för att vara. Nej, vår nepalesiska restaurang vinner big time. Vi borde ha stannat på den belgiska restaurangen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...