Maten igår var allt annat än grå och färglös, tvärtom. Alla rätter serverades med fräscha grönsaker i regnbågens alla färger
Jag tycker att förrätterna på turkiska restauranger är bäst. De har så mycket gott att välja mellan att man lika bra skulle välja 10 förrätter och skippa huvudrätten. Det kanske jag gör någongång. Den här gången blev det stekt lever med rödlök, grillad korv och halloumi. Steve fick behålla hummusen för sig själv den här gången, för mycket kolhydrater.
Till huvudrätt provade jag på deras grillade fiskspett med lax, svärdfisk och jätteräkor (finns där under salladen). Till det serverades sallad. Också riktigt gott och även om portionen var stor så blev man inte övermätt.
Jag tycker att förrätterna på turkiska restauranger är bäst. De har så mycket gott att välja mellan att man lika bra skulle välja 10 förrätter och skippa huvudrätten. Det kanske jag gör någongång. Den här gången blev det stekt lever med rödlök, grillad korv och halloumi. Steve fick behålla hummusen för sig själv den här gången, för mycket kolhydrater.
Till huvudrätt provade jag på deras grillade fiskspett med lax, svärdfisk och jätteräkor (finns där under salladen). Till det serverades sallad. Också riktigt gott och även om portionen var stor så blev man inte övermätt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar