6 juli 2011

Spännande tider

Det drar ihop sig med sammanslagningen. Imorgon ska min nivå, den största och sista, i företaget få reda på hur de tänkt sig framtiden för oss. Chefen för mitt team blev "degraderad", dvs han fick inte sitt nuvarande jobb utan blev erbjuden en annan position, med mindre personalansvar eller ansvar över huvud taget. Han har en vecka på sig att besluta sig. Problemet med det här är att det finns redan två med den titeln i mitt team så få se vad som händer med dem, de har sina 1 to 1-intervjuer idag, vilket de informerades om 1 timmer före mötet. Professionellt.

Som jag sagt tidigare så bryr jag mig inte hur det går, jag har ändå beslutat mig för att börja söka nytt till hösten. Fem år i samma företag med noll möjligheter att avancera är mer än tillräckligt, jag är uttråkad, har varit det lääääänge.

Jag hade också mitt halvårsvisa utvecklingssamtal i morse som var kortare än vanligt, 10 min blankt:-) Både jag och min chef tog det som ett joke och nu var bara målet att se till så att jag får så hög bonus som möjligt ifall det här blir den sista. Vi pratade förståeligt nog inte om målen för de kommande 6 månaderna;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...