14 juli 2011

Lite om gårdagens jobbmöte

Sitter och pustar ännu efter lunchen, den mättade minsann. Nu borde jag ha fått tillräckligt med energi så att jag orkar igenom body pump-passet ikväll också.

Igår hade mitt team ett möte med HR och en högre chef och vi fick äntligen mer information om vår uppsägning; avgångsvedelag, frilansersättning etc. Som jag tidigare nämnt så finns det mycket övrigt att önska när det gäller hur det här företaget leds, men de har alltid betalat för sig när de sagt upp folk. Någonting som är speciellt viktigt för de som har barn.

Efter mötet kunde alla i gruppen konstatera att avgångsvederlaget var riktigt bra (speciellt för oss som jobbat här i 5 år:-) men vi behöver ännu få mer detaljer om frilanskontrakten. Skönt iallafall att inte behöva börja stressa med jobbsökning redan nu (well, vi kommer att få normal lön fram till slutet av september) utan kan vänta till hösten när alla är tillbaka från semestern och företag börjar söka folk igen. Skönt också att inte tvingas ta första bästa jobb utan man har råd att välja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...