16 juli 2011

Mat och motion

Kom just hem efter lördagens svettiga Body Attack-pass. Armpressningsdelen är absolut värst, och efter hur många månader som helst känns den fortfarande lika jobbigt:-).

Nu sitter jag och njuter av en lätt lunch eftersom jag aldrig är väldigt hungrig efter ett tungt gympass. Idag blev det en kopp starkt kaffe (tänk er espresso i muggform) med grädde och linfrösmörgås med brysselpate och gurka. Älskar lever i alla former och leverkorv eller -pate är tillåtet att äta (massor av fett där:-), men man bör kolla innehållsförteckningen för kolhydratmängden varierar.
Tre veckor varje sommar är det cykling på TV som gäller varje dag hos oss, Steves främsta intresse. Idag är det uppenbarligen Tour de Frances mest krävande del eftersom det går uppåt mest hela tiden. Jag får mjölksyra bara att titta på dem.
Nu ropar Steve. Han sitter uppe på loftet och väntar på att jag ska börja hissa upp lådor som stått och skräpat i vardagsrummet under några veckor nu. Sedan blir det lägenhetsstädning och därefter kan man börja njuta av helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...