21 juli 2011

Semestern kan börja

Igår var jag och Steve till Richmond och åt en underbar middag på Cirrik. Den restaurangen kan inte göra någonting fel verkar det som. Romantisk atmosfär och underbar turkisk mat. Vi fick dessutom 50 % rabatt på all mat.
Vi beställde glupskt två förrätter var, skulle ha kunnat beställa fyra för allt är så gott. Jag tog stekt lever med chilisås och halloumi och Steve gick för den mer kolhydratstinna hummusen och fritterad whitebait. Mmmmm, vi hade båda sparat oss under dagen så att vi skulle kunna njuta fullt ut av middagen
Älskar lever i alla dess forer. Den här formligen smälte i munnen.
Till huvudrätt blev det grillad svärdfisk och stora räkor samt extra sallad. Jag bad dem byta ut potatismoset mot sallad och det gick bra...jag visste inte att de åt potatismos i Turkiet?!
Steve höll sig till mixed grill med kyckling, nötkött, lamm i olika former. Behöver jag säga att han var mätt sen:-)

Vi hoppade över deras underbara efterrätter då vi inte skulle kunnat få ned en bit till. Dessutom så vill jag spara mina eventuella kolhydratöverskott till semestern.

Nu är det bara 4 timmars jobb kvar innan min semester börjar. Tiden kryyyper fram. Vi har beställt taxi som kommer och hämtar oss hemifrån vid 3. Vi har blivit så pass lyxiga av oss att vi alltid tar taxi till flygplatsen nuförtiden, speciellt Heathrow som ligger typ 30 min från där vi bor. Normalt kostar det £24 och delat på två så blir det inte mycket mer än vad vi skulle betala i buss- och tågbiljetter dit. I år tar Steve sin cykel med sig (de cyklar vi har hemma duger inte den här cykelsnobben:-)). För att göra transporten enklare har han lånat en "cykelväska" av en kompis som utformats enkom för ändamålet. Hoppas nu bara den följer med oss hela vägen på resan för Steves cykel är hans ögonsten:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...