30 december 2011

Årets näst sista dag

Sitter nu och slappar i fåtöljen med datorn i famnen. Jag har tänt massor av ljus för att hålla värmen. Det är i och för sig inte alltför kallt just nu och imorgon lovade de runt 14 grader men det är så stämningsfullt med levande ljus.

Body Conditioning passet idag höll på att ta kål på mig, och då pågick det bara i 45 minuter. Alla rörelser som gällde midjan och nedåt, ca 85 %, var riktigt krävande på grund av mina ryggproblem och spända vadmuskler och knäsenor (hamstring). När jag lämnade gymet kunde jag knappt ta mig nedför trapporna, fick nästan en deja vu till den gången jag småsprang nedför serpentinvägen från Masada-klippan i Israel istället för att ta linbanan. Så svaga som mina ben var efter den löpturen har de inte varit varken före eller senare. Jag kunde knappt ta mig in i bussen eftersom benen inte lydde när jag försökte stiga upp på trapporna för att ta mig in. Min "halvförlamning" höll i sig i flera dagar och varje trottoar kändes som en bergsbestigning.

Nå, efter att ha överlevt det första gymbesöket på 10 dagar gick jag till Sainsburys för att köpa lunch- och nyårsmat.
Till lunch blev det min nya favorit fisk- och skaldjurssoppa med "LCHF-ostfrallor". Steve gillar den också jättemycket och tog två portioner. Ni hittar receptet här. Har ni inte gjort den så gör den NU. Den här gången använde jag hälften lax och hälften forell, och räkor naturligtvis.Jag har också provat på att göra fröknäcke för första gången enligt det här receptet. Jag hade inget Pofiber men det gick bra iallafall. De blev jättegoda och otroligt spröda. Nästa gång skippar jag saltet för det tycker jag inte att man behöver.

Nu ska jag ta ett glas gott rödvin och njuta av resten av kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...