15 december 2011

Full rulle

Snart ska jag bege mig in till city och äta julmiddag med mina före detta kollegor. Ska bli kul att se dem igen, äta gott på en italiensk restaurang och prata skit; det är bara att ge sig ut i kölden som tar emot:-).

Igår mötte Steve och jag upp med Cecilia och Björn för drinkar i Putney. Cecilia kommer från samma by som jag och har också bott ett antal år i London, men eftersom vi har rört oss i olika kretsar så har vi aldrig träffats i London förrän nu. Men det är aldrig för sent att ta upp kontakten tycker jag:-) När man är från samma by, eller till och med land, så brukar diskussionen flöda från första sekund.

Jag var ganska seg när jag steg upp i morse eftersom det blev några drinkar. Jag borde nog ha ätit middag före vi gav oss ut igår kväll men var inte hungrig då. En riktigt rolig kväll var det iallafall.

2 kommentarer:

  1. Tack for senast! De va kul. Fast haller med om att vi borde nog ha atit ngt i samband me drinksen ;) Ja va nog int heller helt vaken pa torsda morgon.... Vi ses i Monas!

    SvaraRadera
  2. alltid kul att mötas upp med folk från samma land, och i detta fall, samma by dessutom. Det är enklare att hålla kontakten med utlandsfinnar än engelsmännen, tyckte jag, när man bor utomlands. Man talar ju samma språk, har lite liknande livsfilosofi, utbyta erfarenheter från London osv.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...