18 december 2011

Lördag i Balham

God morgon, eller god eftermiddag, beroende på var ni befinner er. Jag och Steve har just ätit engelsk frukost så nu håller vi oss proppmätta hela dagen, och säkert kvällen också.
För första gången på många dagar har jag inga större planer för dagen, bara Zumba på eftermiddagen om jag orkar gå dit. Det är nästan så jag blir stressad av att inte ha något inplanerat:-). Jag tror också jag ska börja packa så smått så att jag ser hur mycket utrymme jag får över till mat och godis till familjen. Jag måste också se till så att jag sätter alla dyrbarare saker och kläder i handbagaget, ifall flygfälten beslutar sig för att tappa bort min incheckade väska, jag ska ju trots allt byta flyg två gånger så allt kan hända.

Gårdagens träff med min favoritamerikan Thad och stå upp-komedin var jättetrevlig. Vi inledde dock kvällen med middag på restaurangen/cafeet Horti-Culture i Balham som serverar medelhavsmat till mycket förmånliga priser.
Min förrätt, spansk korv. Ser lite ut som en bajskorv...som tur var smakade den inte som en sån:-)
Grillad lax på sparrisbädd. Jättegott, speciellt den fritterade och krispiga rökta laxen ovanpå.
Efter maten fortsatte vi till puben Bedford där stå-uppen skulle hållas. Vi kom dit lite före kl 8 så det blev en timmes väntan tills showen började.
Min favoritamerikan:-)

Även den här gången utgjordes två av de fyra akterna av judar; de som inte blir advokater eller läkare verkar blir stå upp-komiker:-). Det var som vanligt varierad kvalitet på akterna och jag gillade bäst den som inte fokuserade uteslutande på det som ligger under bältet...även om dessa skämt gick bra hem hos den manliga åhörarskaran:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...