7 december 2011

Fint Finlandsbesök

Förra helgen hade vi storfrämmande när mina kusiner Pia och Anna-Lena och deras partner Patrick och Stig-Erik hälsade på oss här i London.

De anlände mitt på dagen på fredag, så efter att typ ha slängt in väskorna i lägenheten, andats ut i 30 minuter tog vi på oss ytterkläderna igen och bussen till Westfield Shopping Center i Shepherds Bush. Ingen tid att förlora liksom:-) Vi hann få några timmar i centret samt en drink på en pub i närheten innan det var dags att åka hem igen för middag på vår lokala indiska.

Fredagstrafiken var fruktansvärd så vi anlände 20 minuter försenade till restaurangen, men jag hade beordrat Steve, som inte var med på shoppingen, att bege sig till restaurangen som en
"deposit".
Lördagsmorgonen inleddes med en stärkande engelsk frukost som Steve och jag svängde ihop. Vi höll oss ända till middagen på den.
Efter frukosten begav vi oss till Camden, ett måste tycker jag för alla besökare, där finns allt. Här njuter vi av en värmande Mulled Wine, även om vädret var jättebehagligt.
Vi hann också en sväng till Harrods för Pia ville köpa ett par julgransbollar. Det var värsta kaoset där så vi gick genast ut när bollarna var köpta.
Lördagens middag intogs på en japansk restaurang i Soho, men före det hann vi med ett par välbehövliga drinkar på en Samuel Smith-pub i Soho. Märks det att de gillar bryggeriets egen kaffesmakande Stout:-)
På söndag besökte vi Madame Tussauds. Senast jag var där var när jag interrailade som 18-åring och mycket har ändrats sedan dess, inte minst vaxdockorna. Här poserar jag med sexiga Daniel Craig som verkar ha tillbringat lite för mycket tid på beachen:-)
Steve som normalt inte vill vara med på bild kunde plötsligt inte få nog av att posera med dockorna:-)
Pia med sin favorit:-)
Winston Churchill var den enda av de engelska politikerna där som han tyckte var värd att posera med.
För mycket god mat kanske?!
Efter att ha sett massor av både bra och mindre bra avbildningar, tagit en tur genom Londons historia sittandes i en avsågad svart London-taxi och blivit skrämda av "skräckavdelningen" var det dags för en kort filmsnutt i 4-D. Sexiga glasögon.
Söndagskvällen avslutades med middag på Cirrik i Richmond. Behöver jag säga att alla var supermätta efteråt?!
Ikväll tog jag efterrätt, hade sparat mig hela helgen för den. Chokladtrianglar med pistageglass - väl värd väntan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...