Nu när det är jul med alla godsaker som det innebär, har jag beslutat mig för att tillåta en kolhydratrik godsak/rätt per dag och resten LCHF-vänligt. Det är bara en gång om året och det tror jag nog jag klarar av. Jag har ganska bra självdiciplin så även om ett ökat intag av kolhydrater ökar suget så kan jag stå emot att börja frossa. Igår åt jag till exempel en sockrad "gris", dvs platt, sockrad munk med fyra ben och med syltfyllning, specialbakverk från Österbotten. Den var bakad på Lillkungs bageri som är specialist när det gäller "grisar" enligt mig och den formligen smälte i munnen. Efter den var jag dock nöjd.






Nu är det dags att gå i julbastu och sedan kommer vi att öppna "bastuchampagnen" som jag köpte på Heathrow. Jag ska ta ett foto av flaskan och lägga upp på bloggen ikväll eller i morgon, den utan tvekan den snyggaste flaskan med mousserat vin som jag sett och jag köpte den uteslutande på basen av utseendet:-)
God Jul om vi inte hörs förrän i morgon
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar