1 december 2011

Julmusik och julbak

Torsdag redan, tänka sig, och imorgon får vi besök av två av mina kusiner och deras respektive. Både jag och Steve ser fram emot besöket. De var här ifjol också samma tid och det var full fart mest hela tiden. Hoppas de får sitt bagage med sig den här gången, ifjol kom det inte längre än till Helsingfors:-)

Efter två dagar av Frank Sinatra with friends på repeat så investerade jag idag i Josh Grobans jul-CD för att få lite variation. Han sjunger så otroligt bra att jag får gåshud.
Ikväll testade jag att baka LCHF-biscottis från ett recept som jag hittade här. De blev riktigt lyckade, kanske inte så söta som normala biscottis men det duger för mig, och man kan ju alltid tillsätta mer sötningsmedel nästa gång. Jag kan tänka mig att Steve nog inte kommer att stjäla alltför många för han om någon är en gottegris, eller som man säger på min dialekt "sockerfrass".
Steve kom föresten tillbaka från sina föräldrar idag med en stor påse julklappar. Jag hade sagt till Steve att han skulle säga till sin morsa att vi inte skulle byta några julklappar i år. Det är så svårt att veta vad hon gillar och det brukar sluta med att jag köper ett presentkort till någon affär vilket är lite fantasilöst. Dessutom brukar de grejer hon köper inte riktigt vara i min smak så jag tycker att hon kan använda pengarna på Steve istället. Hon hade naturligtvis inte lyssnat men iallafall nöjt sig med att köpa ett presentkort till Boots som aldrig är fel:-) Hon hade också "fyllt ut" presenthögen med en stor låda med Quality Street-choklad och en större ask med kex. Som tur är gillar jag inte kexen, dvs. de innehåller inte choklad:-). Konfekten kommer vi att bjuda våra gäster på, och jag tittar åt ett annat håll. Problem solved:-)

Det verkar också se lite ljusare ut gällande badrumsrenoveringen. Steve satte in vårt renoveringsprojekt på en annan webbsida som jag sett i en reklam på TV och vi har redan fått 9 intresseanmälningar, som dessutom ser seriösa ut. Vi har till och med fått prisuppskattningar från några trots att de ännu inte sett rummet och de är mycket lägre än våra tidigare offerter. Vi ska vänta ännu ett par dagar och sedan kontakta 4-5 av de mest intressanta och be dem komma över. Fingers crossed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...