25 maj 2012

Ahhh

Lägenheten är städad, solen skiner och alla projekt med deadline för idag är inskickade, livet är härligt! Eftersom vi klarat av städningen idag behöver kan jag i lugn och ro fokusera på matlagningen imorgon inför kvällens Eurovisio-middag.

I morse steg jag upp halv åtta, hoppade i duschen och tog bussen in till Fulham för mitt blodprov på Chelsea and Westminster Hospital. Jag ville vara tidigt ute för att undvika blodtagningsrusningen. Döm om min förvåning när jag, efter lite sökande, äntigen hittade till rätt avdelning och jag var den enda "kunden" där. När min hälsovårdsstation öppnar kl 8 är det alltid kö utanför dörren men här var det hur lugnt som helst.

Som vanligt fick jag beröm för mina exemplariska blodådror eftersom de poppar upp genast jag sträcker ut armen och ingen sökning krävs. Det måste vara ovanligt med synliga blodådror. Den 19:e ska jag besöka en kolesterolspecialist så då får jag höra resultaten. Jag bryr mig inte så mycket om vad han/hon säger utan jag går mest för att jag nu kan säga att jag registrerad hos sjukhuset, så att om jag någon gång skulle behöva sjukhusvård (hoppas inte) så kan jag be att bli skjutsad till CW (om jag är vid medvetande vill säga, annars kan jag hamna i Tooting eller något annat, inte lika bra, sjukhus:-)) för de har redan information om mig. Det är ganska tragiskt att alla skolor och sjukhus inte håller samma standard i det här landet, det är verkligen ett postkodlotteri...eller graden av envishet...var man hamnar.

Nästa punkt på dagens program är att gå och lägga mig i parken ett par timmar och sedan blir det köttfest på en brasiliansk restaurang i Clapham Common som heter Rodizio Brazil. Här går servitörer runt borden med olika typer av grillat kött som de skär åt en. Deras salladsbord är också massivt. Vi kommer att vara sååååå mätta efteråt.

Jag köpte dealen på Groupon och för 13 pund får vi äta så mycket kött och sallad vi vill, ett stort glas vin och efterrätt. Normalt kostar det 30 pund för köttet och salladen bara. Jag har riktigt snöat in mig på Groupon nu. Igår köpte jag en online-kurs i "marknadsföring genom sociala medier"; 91 % rabatt, dvs. jag sparade £1 000. Det kallar jag en rabatt som heter duga. Jag har länge velat ta en kurs i online-marknadsföring men de har alla varit så dyra. När jag studerade marknadsföring på universitetet var sociala medier och hur man använder dem för marknadsföring  inte alls på tapeten, och då är det inte sååå många år sedan jag fick min examen. Jag jobbade ju förvisso i ett online-spelföretag i 5 år men då får man inte hela sammanhanget och jag vill kunna sätta mig ner i lugn och ro och lära mig mer om hur det fungerar, strategin bakom, vilket media som passar när osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...