18 maj 2012

Klar för helg

Idag och ikväll har jag bara tokjobbat. Jag vill ha ledigt hela helgen men eftesom har två stora projekt som ska vara klara till på tisdag eftermiddag redan (har inte börjat än) så valde jag att göra undan måndagens deadlines för en annan kund redan ikväll så jag slipper fundera på det. Pust, nu är det iallafall gjort. Timmarna rusar iväg när man sitter framför datorn. Tur att jag kan skriva med tiofingersmetoden, vete fan hur jag skulle hinna med allt annars.

När jag skickat iväg dagens sista projekt till en kund tvingade jag mig iallafall ut på en liten runda till vårt shoppingcenter och lyckades, surprise, surprise, hitta en klänning på TK Maxx. Ska lägga upp bilden imorgon. Den hade kosat 60 pund men var nedsatt till 15. Det kallar jag fynd.

Här kommer några bilder från när min  kompis Maria och hennes pojkvän Krister från mina hemknutar besökte oss tidigare under veckan. Hon har också bott i London tidigare.

Jag fick äran att boka middag och det blev naturligtvis en tur till Richmond och Cirrik (man vill ju inte att besökarna ska gå hungriga och det är det sista man är efter ett besök till den restaurangen:-)). Vi började dock med ett par drinkar på puben White Cross med den vackra utsikten mot Themsen. Det har också blivit tradition att dricka ett par glas mousserat vin där.
Vi återvände dit för att fotografera efter middagen. Såååå vackert.
På väg hem med tåget såg jag den här reklamen på väggen. Skulle man inte veta att det handlade om drottning Elisabeths tid på tronen så skulle man kunna påstå att den var diskriminerande mot kvinnor.
Följande morgon bjöd Steve och jag på engelsk frukost. Det har också blivit tradition när vi får besökare, det är gott dessutom. Den brakfrukosten stod jag mig sedan på i 8 timmar.
Jag pausade min periodiska fasta när det vankades engelsk frukost, men i morse skippade jag frukosten igen, eller åt den först vid kl 11. Behöver jag säga hur gott det var att äta mitt fröbröd med ett tjockt lager Oltermanni-ost, saftig rökt skinka från Oravais (i Finland) och massor av gurka och paprika. Åh vad jag njöt. Man uppskattar dessutom maten mer när man inte ätit på 16 timmar.
Efter den festmaten åt jag inte förrän middagen som blev stekt korv och gräddstuvad savoykål. Var inte alls hungrig under dagen vilket främst berodde på att jag hade så mycket att göra och då glömmer till och med jag att äta (plus att jag inte snålade med ost och smör på lunchsmörgåsen)
Arbetsdagen avslutades sedan med ett par gals rödvin. Nu kan helgen börja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...