25 maj 2012

Dagens parkligg avklarad:-)

Sitter nu nyduschad och klar införför kvällens köttfest i Clapham Common. Blir mätt bara jag tänker på det:-) Jag har äntligen vågat plocka fram sommarklänningarna från förrådet (dvs. en vakuumtätad påse på golvet i klädskåpet) och har satt på mig det absolut färggrannaste jag har, en maxiklänning med blommor i regnbågens alla färger för att fira att sommaren är här.

En lite rolig sak hände när jag låg i parken idag. Jag låg på mage och läste en tidning med hörlurar i öronen när jag plötsligt kände jag något lurvigt som trampade på ryggen. Jag blev så förvånad att jag först inte kom mig för att göra något tills någon började slicka mitt ena öra. Jag hade blivit "attackerad" av en kärlekskrank valp:-). Ägarinnan bad så mycket om ursäkt och sade skrattande att hoppas jag gillar hundar. När han inte fick "gosa" med mig mer tog han sikte på en grupp med tjejer som satt längre bort och galopperade iväg. Genast de upptäckte honom kastade han sig på ryggen för att bli kliad. Vilken sötnos:-).


2 kommentarer:

  1. vilken tur att det inte var en råtta, det blev en kompis till mig utsatt för när hon låg o solade hemma på gården...jag hade nog i vilket fall som helst skrikit högt i panik och kanske hunnit slå ihjäl besten innan jag sett vad det var ; )

    SvaraRadera
  2. Oj fy, en sådan vill man inte ha närkontakt med.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...