28 maj 2012

Mera foton

Kom ihåg att jag också tog några bilder när vi var och åt till den brazilianska grillrestaurangen Rodizio Brazil.

Kvällens outfit, en maxi-klänning som jag köpte på rea ifjol från Monsoon. Deras kläder är ganska dyra till fullpris så jag väntar tills de har en av sina många reor. De har ett fantastiskt utbud av vackra klänningar för alla tillfällen.
Servicen på restaurangen var ganska långsam i början när vi bara var några få kunder men ju fler kunder som satte sig desto oftare kom de med köttspetten i högsta hugg. Vi hade turen att sitta vid köket så vi fick alltid köttet först, dvs. de bästa bitarna:-).

Sålänge man inte var mätt så skulle man visa den gröna sidan på kortet, när man fått nog vände man fram den röda sidan. Jag försökte trycka i mig så mycket som möjligt av köttet och tog bara lite sallad men man blev ohjälpligt fort mätt. Restaurangen var helt ok men inte lika bra som en motsvarande i Angel som har större salladsbord och bättre inredning.
Efter middagen promenerade vi mot Clapham Junction för ännu en drink och tog vägen genom Clapham Common. Det såg så mysigt ut med massor av människor som varvade ner i parken efter en lång arbetsvecka.
Och här är kvällens middag som Steve svängde ihop, sallad, minisaltgurkor, stekt halloumi, äggsallad, coleslaw, grillad kyckling och leverkorv. Perfekt LCHF-mat en varm dag
Nej, snart ska jag hoppa på bussen till Hammersmith. Ska träffa en kompis på en pub nära Ravensourt Park. Det går ingen buss eller tåg direkt dit så det blir att promenera en bit när jag kommer till Hammersmith.

2 kommentarer:

  1. vi besökte den i Notting Hill/ Bayswater för några år sen. Jag, som inte är nån köttätare precis, mådde inte riktigt bra efteråt, men Krister njöt. Min pappa, som var med, hade hoppats på lite fisk också, men där gick han bet...

    SvaraRadera
  2. Har också varit på den i Notting Hill, inte lika bra som den i Angel. Man kan köpa fisk och skaldjur på den i Angel också men det kommer in färdiggrillat på fat.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...