14 maj 2012

Bilder från söndagen och lasagnefest

Från en solig söndag till miserabel måndag, vädret är tillbaka till sitt normala regniga jag och det är vinterjacka, fingervantar och halsduk som gäller. Åtminstone för mig som är så frusen. Jag hade iallafall tur när jag skulle till kiropraktorn för det slutade regna just före så jag kunde promenera dit. Kiropraktorn var lite komisk för hon berättade att hon tänkte på mig igår när hon lyckades repa sin bil när hon backade ur en smal gränd (jag hade berättat om min körning i Norra Devon). Hon menade nog inte själva repningen utan det facto att hon, som är van att köra på vänster sida (är från Australien) kör sämre än mig som är van att köra på höger sida:-).

Ikväll gjorde jag en gammal favorit, pastafri lasagne, som smakar exakt som vanlig lasagne med enda skillnaden att man inte känner sig uppblåst efteråt. Ni hittar receptet här men det kommer ursprungligen från den här bloggen. Skulle kunna ha ätit halva formen men lyckades behärska mig så att jag har mat för ytterligare två måltider.
Här kommer lite fler bilder från gårdagens lunch med Annika. Man måste passa på att fota när solen äntligen skiner.
The Dickens Inn. Supermysig. Det var också så varmt att vi kunde sitta på balkongen på tredje våningen. Jag rekommenderar ett besök.
Min huvudrätt, Nicoise-sallad med grillad tonfisk. Mums
Till efterrätt tog jag ost men efter några skivor blev jag plötsligt supermätt och kunde inte ens äta hälften.
Efter lunchen gick vi runt hamnen och tittade på vrålåken som var ankrade. Undrar vad det kostar att ha båtplats ett stenkast från London Bridge
Fin bild med London Bridge i bakgrunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...