21 maj 2012

Det tar sig sade pyromanen

Nå äntligen får vi lite temperaturer som heter duga här i London också. Hoppas nu bara att vädret håller i sig lika många veckor som vi haft skitväder, minst. Imorgon blir det långpromenad efter lunchen, måste ju ta vara på varje solstråle så länge det varar. Helst skulle jag vilja lägga mig i parken med datorn men jag tvivlar på att det fnns WiFi där:-)
När jag kom hem från gymet idag hörde jag att Steve talade i telefon, och det var inte med någon av hans två pratglada kompisar som ringer minst en gång om dagen, utan till "vår" polska byggare som renoverade toaletten för några månader sedan. Steve bad honom komma och ge en offert på att fixa golven, dvs riva ut de heltäckande mattorna i hall, sängkammare och vardagsrum, och sätta in laminat istället. Vi tänker också be honom slipa och måla om sängkammaren. Väggarna där måste absolut slipas innan de målas för den tidigare ägarna verkade inte  ha varit så hemma på DIY utan det ser ut som om de slängt målet på väggarma som de sedan låtit torka med droppformningar och allt. Ska bli så skönt att slippa den skitiga mattan. Skönt visserligen på vintrarna men så svår att hålla ren.

Till middag blev det kycklingbröst i ugn som fyllts med korvkött (här säljs det nästan bara okokt korv) och soltorkade tomater som sedan lindats med bacon. Till köttet gjorde vi stekt savoykål och kokt sparris. Sååå gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...