19 maj 2012

Välkommen härliga lördag

Trevlig lördag på er alla, hoppas ni är på lika gott humör som jag-) Här skiner solen, nästan, och när jag kollade vädret så kommer det att bli över 20 grader nästa vecka.

Jag blev inte precis på sämre humör heller när jag ställde mig på vågen i morse och såg att mitt periodiska fastande har gett snabbt resultat och jag låg nu under 60 kg och därigenom på min målvikt igen. Tänker absolut fortsätta med fastandet (äter inget under 16 timmar) typ 4-5 dagar i veckan. Effektiv metod för att bygga muskler också. Jag firade genom att äta frukost:-)

På dagens program ligger ett Body Attack-pass på gymet, kanske Finlands match mot Ryssland i ishockey-VM och jag hittar någon gratiskanal på datorn som visar det, och sedan ikväll blir det "Österbottnisk träff" med Maria och Krister och Mia och James. Det blir både drinkar och middag. Det ser jag fram emot.

Här är en bild på tunikan/klänningen som jag köpte på TK Maxx igår. Gillar färgen, bomullsmaterialet, broderingen på framsidan och de breda halvärmarna. Den får åka på ikväll tillsammans med tights.
Brodyren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...