5 maj 2013

40-årsfest

Nu börjar livsandarna återvända efter gårdagens födelsedagsfest. Nå nej, så illa är det inte, både Steve och jag mår som tur är hur bra som helst, lite trötta och hesa bara efter allt pratande:-). Steve och två av hans kompisar har fyllt eller fyller 40 i vår och de slog till och höll en gemensam fest för alla sina kompisar på en Cricket-klubb i den vackra byn Shepperton som ligger ute på landsbygden i närheten av Hampton Court.

Dagen började iallafall med en timmes body attack på gymet. Till lunch åt vi gårdagens Porterstek som nu var hur mör som helst efter att Steve hade kokat det uppskurna köttet i ytterligare ett par timmar i såsen. Jag kommer absolut att göra köttet igen men vet nu ett det måste koka länge.
Vi tog taxi till klubben eftersom två av Steves kompisar också skulle komma med härifrån (enklare och nästen billigare än tåg) och 45 min och ett par felkörningar senare , varefter vi fick fråga om vägen, så kom vi fram. Först när vi hittade rätt avtagsväg kom Steve på att vägen var markerad med ballonger, dööööö.

Gruppfototajm; Seth, Paul, Steve, Susanna och Ivonne. När Steve såg att han var kortast av alla så ville han  att vi skulle ta en bild till.
Eftersom det var Steves födelsedagsfirande så gjorde vi naturligtvis som han ville:-) Sådär, ordningen återställd.
Det fanns bar, gott småplock och DJ och några flaskor Prosecco till tjejerna. Det gillade vi:-). Det andra födelsedagsbarnet Duncan till höger.
Den här bilden minns jag inte ens att jag tog...uppenbarligen efter några glas:-)
När gästerna fått i sig några drinkar innanför västen började gravitera till dansgolvet. DJ:n spelade jättebra musik med en härlig blandning av gamla och goda godingar. Steves kompis Aemon visar att ålder är inget hinder när det gäller att ge järnet på dansgolvet och går ner både i spagat och kastar sig framåt och bakåt.
Det blev till och med en riktig "dance off"-uppvisning mellan Aemon och en kille från Duncans jobb.
Det var en skitrolig fest och det såg inte ut som om någon av de andra ca 100 gästerna hade tråkigt heller. Alla ingredienser var där; trevliga värdar, lika trevliga gäster, gott småplock, sprit och bra musik i fin miljö. Vi kom hem vid 2-tiden och somnade som klubbade sälar.

Till sen lunch gjorde Steve sin "världsberömda" lax- och kötthamburgare med massor av majonnäs och ost. Det satt bra med lite extra fettig mat efter gårdagens drinkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...