29 maj 2013

After Work-middag och Afternoon Tea

Så har jag jobbat undan för morgondagen. Jag vill gärna börja en ny dag med åtminstone morgonen utan deadlines för att få en liten mjukstart och gå på gym. Det brukar inte vara lugnt länge dock:-)

Idag tog jag iallafall halva eftermiddagen ledig och åkte in till city med Steve för Afternoon Tea på Waldorf Hotel. Vi hittade en deal för ett par månader sedan och idag var det dags att utnyttja den.

Först lite bilder från gårdagens tapasmiddag med Cecilia och Björn på House of Roxy i Putney. När vi kom till restaurangen satt C och B i baren och vi anslöt oss till dem för ett par drinkar, det var ju trots allt Happy Hour och en Cosmopolitan sitter aldrig fel. När vi beställt den andra tog vi den med oss och gick upp till restaurangdelen för middag,
De gör så god mat och till halva priset blir den om möjligt ännu godare, stora portioner får man också. Vi åt och åt och åt och det verkade aldrig bli slut på tallrikarna, men trägen vinner:-). Tapas är föresten perfekt när man äter LCHF.
Idag tog vi då bussen raka spåret till Waldorf för "finfika" kl 15.

Det blev lite panik när jag kom fram till receptionen för jag hade printat ut en sida med fel bokningsnummer. Jag sökte i min telefon men lyckades inte hitta mailet där heller. Till slut förbarmade sig receptionisten över mig och lät mig använda deras dator och då hittade jag äntligen bokningen.
Vår deal innehöll också var sitt glas med champagnecocktail som till och med Steve tyckte var god.
Dags att hugga in på godsakerna
Som vanligt började vi med smörgåsarna...
följt av sconesen (min favorit)
Det sötaste till sist, lite småkakor. Normalt brukar man få dubbelt av allt när man är två men inte denna gång (snåljåpar:-). När vi ätit allt så kände vi emellertid att vi nog hade fått vår beskärda del av sött, speciellt jag som normalt inte äter sådana här saker.
Det var en helt ok Afternoon Tea men inte den bästa jag varit på, restaurangen Sketch ligger fortfarande högst på listan eftersom deras AT kommer med en tvist och omgivningen är lite mysigare, speciellt om man sitter i avdelningen som ser ut som en skog. Det var kul med ett avbrott i vardagen iallafall.

Imorgon har jag planerat in tre pass på gymet, nu får det bli slut på frossandet och överdoseringen av kolhydrater. Jag hade inte tänkt äta något mer ikväll men vid 20-tiden fick jag ett ordentligt blodsockerfall som fick mina händer att skaka att det var bara att äta ett par frökex med ost. Jag får aldrig blodsockerfall när jag äter strikt LCHF-kost eftersom kroppen går på fett och inte kolhydrater och därigenom aldrig blir utan bränsle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...