27 maj 2013

Bank holiday

Så var maj månads andra långhelg över, och med den det fina vädret när man tittar på väderleksrapporten.

Efter gårdagens sena BBQ hos Steves kompis Duncan och hans fru Melanie i Twickenham var Steve och jag lagom sega i morse, jag vaknade först kl 11!. Jag fick honom iallafall med på promenad till Clapham Junction där vi kollade i några affärer innan vi gick till Lidl där jag bunkrade upp med deras goda fullfeta grekiska yoghurt. Nu är han ute och cyklar en runda så hans livsandar har återvänt.

Här kommer lite bilder från lördag och söndag, med början från lördagens goda middag. Jag och Steve kände att vi ville ha något enkelt så det blev räksmörgås som vi själva "byggde" ihop och annat smått och gott som ost och uppskärningar.
Muuums
Igår tog vi tåget till Twickenham för grillpremiär hos Duncan och Melanie. Vi skulle ha blivit fler men folk var sjuka eller bortresta, det var ju trots allt långhelg, så man- och kvinnofallet var stort. Deras kompis Carlos kom iallafall, och i tid, han brukar normalt dyka upp 5 timmar efter alla andra.
D:s och M:s son George fick också vara med på ett hörn och var i sitt esse när han fickså många lekkompisar. Här lär Carlos honom discodans och hur man ska stöta på tjejer:-)
Deras katt Molly var aldrig långt borta, och när det blev dags att äta graviterade hon runt alla som en hungrig satellit.
En annan av Duncans kompisar kom också in en snabbis och hade med sig äkta Champagne. Har aldrig druckit Bollinger tidigare och visst kände man skillnad mot vanligt mousserat vin. Steve, som inte gärna dricker mousserat vin, gillade den här. Det är till att ha dyr smak:-)
Några drinkar till och vi blev så här glada:-)
När det blev för kallt så gick vi inomhus, och naturligtvis kom katten med:-)
Vi avslutade kvällen med en slags frågesport där man i lag skulle modellera och utan ord visa en filmtitel. Så här modellerade Steve filmen Top Gun. Jätteuppenbart tyckte Steve.
Vid halv 3 på natten tog vi en minitaxi hem, vi som bara hade tänkt stanna till kl 21:-). Chauffören, som var verkligt dålig på engelska, visste inte var Wandsworth fanns så Steve fick förklara men hem kom vi iallafall till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...