21 maj 2013

Frosseri

Huhuh, sitter och jäser i soffan efter en brakmiddag på favoritstället Hudson's i Putney. Ikväll var det fullt när vi gick hem vid halv niotiden, måste bero på att det är sommar i luften som får folk att lämna husvärmen. Maten var som alltid god och servicen vänlig. Jag som ofta vill byta ut lite ditt och datt får alltid "Of course" när jag frågar om det är möjligt. Gillar.

Eftersom vädret var helt ok promenerade vi in till Putney längs med Themsen.

Ännu har inte alla blommor blommat ut, den här rosa Rhododendron (tror jag det är) hade fantastiskt mörkrosa blommor.
Jag var sugen på mozzarella så det fick bli en sallad på ost, avocado och tomat.
Till huvudrätt blev det grillad kyckling med dragonsås, coleslaw och grillade grönsaker. Mumsfilibabba.
Till efterrätt blev det irish coffee som mest såg ut som cappuccino eftersom jag bad att få utan socker (of course:-) samt ett par skedar banoffee pie av Steve:-)
Först tänkte vi ta bussen hem men vi var så mätta att vi beslöt oss för att gå ner maten istället, dessutom var vädret så skönt. Det ska bli skit närmare helgen igen så lika bra att njuta av vädret när vi kan.

Skulle jag tvingas köra den här bilen hade jag sagt upp mig från företaget genast. Jag gillar choklad men inte så mycket:-)
Imorgon tänkte jag det skulle bli dubbla gympass igen. Hoppas jag inte har för mycket träningsvärk efter dagens mördarpass i Body Conditioning med speciell fokus på övre kroppen med både stång med vikter och push ups. Jag hatälskar varje minut av passet för jag vet hur bra det är för mina muskler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...