26 juli 2013

Semestern och sommaren fortsätter

Här går dagarna i rasande fart och nu har vi också fått en ordentlig sommarvärme med upp till 26 i skuggan. Jag har suttit och solbadat i ett par timmar under 3 dagar och blivit riktigt brun så ibland går det snabbt.

Det har varit en helt fantastisk vecka med grillfester, släktträff, "släktsamvaro" och shoppingtur till Vasa. I onsdags flög Steve hem och nu är det bara jag, mina föräldrar, min yngsta bror och hans tyska flickvän som anlände i onsdags i huset. Det känns onekligen lite tyst.

Jag kommer att ladda upp bildena från släktträffen i ett separat inlägg så här får ni bilder lite annat ditt och datt.

Förra torsdagen var jag och Steve på grillmiddag till Maria och Krister. De bjöds på fantastiska "Nisses biffar" från "Pias livs", grillade grönsaker, halloumi och till efterrätt en saftig kladdkaka. Vi åt och njöt av både maten och sällskapet. Marias faster från Kanada var på besök och trots att hon bara varit hemma 5 gånger sedan hon och hennes familj emigrerade dit i mitten av 1940-talet så talade hon hur bra "Jeppo-dialekt" som helst.
Det har också blivit ett antal Blue Arrow-drinkar, farsans senaste specialitet. Det är krut i dem kan jag säga:-)
Färgar tungan gör de också
Jag tycker det är lite småkul när man går in i stora matvaruaffärer eftersom det alltid hänger en massa gubbar framför spelautomaterna utanför kassorna. Där placerar fruarna dom medan de själva sköter uppköpen.
Mina föräldrars katt Elvis visar alltid upp vad han kan när han har åskådare, den här gången balanserade han på de tunna grenarna till ett körsbärsträd.
Gosboll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...