9 juli 2013

Värme och överraskning

Det vackra vädret fortsätter och ännu har jag inte känt något behov av att gnälla. Jag njuter. Jag ser till att jag tar en timmes promenad varje dag för att komma mig ut och jag märker att blir lite brunare för varje dag. Som jag sagt tidigare, solen är väldigt stark här i England. Det är dock typiskt att jag är inne i den mest intensiva arbetsperioden just nu, när sommaren äntligen anlänt. Nå, man får väl intala sig att det inte är hälsosamt att få för mycket sol heller:)

Igår fick jag den här vackra blombuketten av Steve som tack för att jag lånade honom pengar. Han har lite onödigt mycket utgifter nu; skatten skabetalas, han måste köpa mer av de dyraste produkterna som han säljer på ebay och den största orsaken till penningknipan, att hans ebay-rankning föll till botten för ett par månader sedan när han glömde att svara på ett "klagomål". Han såg inte mailet förrän det var för sent och i och med bottenrankningen så föll försäljningen som en sten. Normalt orkar kunder bara kolla på de första sidorna med annonser och ligger man då på sida 145 (typ) så är det bara de som använder sökord som hittar annonsen. Det är ingen skillnad om man har hundratals eller tusentals kunder, 3 outredda klagomål under ett par månader och man förlorar sin rankning för en tid. Ordningen borde dock vara återställd i slutet av den här månaden. Jag blev iallafall postivit överraskand av buketten eftersom jag normalt bara får blommor till min födelsedag och alla hjärtans dag:-). Gulligt.
När det är varmt brukar jag mest vara sugen på sallader och annan kall mat så nu har jag ätit en sallad på spenat, ägg, fetaost, grillad kyckling, stekt bacon, gurka, tomat och lök i ett par dagar. Ikväll blir det dock middag på Hudsons i Putney tillsammans med Carola. Magen kurrar redan:-)
Ha en trevlig tisdag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...