11 juli 2013

Kompisenergi

De senaste dagarna har jag tankat kompisenergi. Det är så skönt att kunna tala om allt mellan himmel och jord med bra kompisar.

Igår träffade jag Ivonne på en pub bredvid tågstationen i Chiswick. Vi beställde mat och vin och fick var sitt glas Prosecco gratis eftersom vi beställt mat. Sådana kampanjer säger vi inte nej till:-)

Vi beställde två förrätter var, jag valde kycklingleverpate och en halv pint oskalade räkor. Såå gott. Jag åt bara en brödhalva av de fyra som erbjöds
Det är inte ofta man kan beställa oskalade räkor och då oftast på pubar
Vi satt och pratade i flera timmar, hade ju inte träffats sen i mitten av maj, och när det var dags att åka hem hade det blivit både kallt och mörkt. Konstigt att kvällarna är så kalla trots att det varit i medeltal 25 grader på dagen i ett par veckor nu.

I tisdags träffade jag Carola i Putney och vi gick och åt till Hudsons. Eftersom kvällen ännu var varm vid 18-tiden satt vi utomhus vid en vältrafikerad väg men det störde oss inte alltför mycket.
Vi satt och pratade så intensivt att jag glömde fota för- och huvudrätten men eftersom jag har ätit (och fotat) dem tidigare var det ingen större förlust. Jag slog dock till med glass till efterrätt som var helt underbar. Jag valde en kula med kaffesmak och en med salt nougat. Gudomligt gott!!
Efter middagen gick vi till en pub och beställde en flaska rose mousserat vin. Carola har två barn och har inte möjlighet att komma ut på galej så ofta så vi tog vara på tillfället.
Såg den här mannen som satt och sov i pubens beer garden nästan hela tiden vi satt där. Servitörerna som kom och plockade glas lät honom sova vidare. Det var inte så mycket folk ute och han störde ingen, snarkade inte ens.
Idag har jag jobbat, tagit vara på solen genom att promenera en timme, städat lägenheten med Steve och gått en timme på gym. Det blir nog samma procedur imorgon också, minus städningen, och lördag, och söndag. Har så mycket att jobba undan innan jag åker till Finland att det båder räcker och blir över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...