1 juli 2013

Teater

Sådär, då är måndagens två gympass avklarade.

Alltså, jag har fortfarande svårt att slita ögonen från den översminkade tjejen på Zumban. Alltså, ser hon inte själv hur hon ser ut, som en transvestit?! När andra dricker vatten sätter hon på mer läppglans, seriöst!

Igår var Steve och jag som jag nämnt tidigare på en "Jane Austen"-pjäs som hetter Austentatious, men först festade vi till det med italiensk glass i Covent Garden. Vi hade ganska lite tid på oss men glass skulle vi ha. Jag var inte helt säker på var teatern låg, bara att den låg i Leicester Square...vilket är ganska stort. Fem minuter innan pjäsen skulle börja irrade vi fortfarande runt på "squaren". Till slut trängde jag mig i rena desperationen mellan några kunder som stod vid en biljettförsäljningskiosk och frågade om vägen till Leicester Square Theatre. Vi kom fram några minuter för 19, men som tur är startar man sällan på det exakta klockslaget i England.
Titeln på kvällens improviserade Jane Austen-roman (dvs. den existerar inte) blev "Gay Pride" (åskådarna fick ge förslag på JA-pjäs på lappar före pjäsen började).

Jag var lite nyfiken på om Steve skulle tycka pjäsen var kul för han är ingen teatermänniska (enligt honom själv) men han satt och skrattade för man behöver inte precis känna till alltför mycket om JA:s böcker, bara att de skrevs på 1800-talet och "tonen" var därefter. Pjäsen var fantastiskt bra och handlingen gick både hit och dit innan de lyckades knyta ihop den i slutet. Skådespelarna tror jag skrattade lika mycket som åskådarna och satte varandra i klistret flera gånger:-) Jag rekommenderar verkligen pjäsen, och eftersom pjäsen har nytt tema varje gång (beroende på vilka förslag de får från publiken) så kan man se den om och om igen:-)
Naturligtvis hade åskådarna tidstypiska kläder.
Efter pjäsen tog vi bussen hem och såg att de flaggade med den homosexuella flaggan på flera myndighetsbyggnader. Det har jag inte sett i något annat land tidigare; flaggstänger på myndighetsbyggnader brukar normalt endast vara reserverade för landets flagga.
Förutom gymat idag så gjorde jag lchf-pasta som jag åte med pesto och grillad kycklning med massor av riven ost över. Jättegott och mättande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...