7 juli 2013

Tänt var det här!

Igår var vi på BBQ till Mia och James i Gravesend. Det är en ganska lång bit från oss men man kan ta ett snabbtåg från St Pancras och då är man där på 20 min. Det är inte så svårt för oss att ta oss till St Pancras heller, ett tåg och en tunnelbana.

Soligt väder och BBQ hör verkligen ihop och vi kunde sitta i deras trädgård hela eftermiddagen och kvällen.

James var kvällens grillmaster (Mia ansvarar för att tända grillen och tvätta gallret efteråt:-) och det bjöds på massor av godsaker, jag tror alla köttsorter var representerade, plus lax, räkor, musslor, majs och paprika. Vi åt och åt och tycktes aldrig få nog:-)

James hade lagt upp kvällens imponerande meny på FB:-)
Char Siu ribs 
Hoisin Sauce Ribs 
Cajun Sirloin Steak 
Tai Flavoured Pork 
James's Chicken - Marinated in Soy and Fish Sauce with Sesame oil and Shao Ssing wine 
Simple Salmon infused with Lemon and Dill 
King pawn and mussels with sweet chilli sauce 
Sweet corn with Maple syrup 
Lamb Marinated in Rosemary, Thyme, Garlic and a hint of mint.



Steve gillar att prova solglasögon, men Mias solglasögon tog verkligen inte fram han bästa sidor:-)
Muuuums
Vi satt länge och åt, drack och pratade. Efter 21-tiden var vi emellertid tvungna att slita oss för att hinna ta snabbtåget tillbaka. Men trots goda förestatser så missade vi det trots allt och vi var tvungan att ta ett långsammare istället på 50 minuter, men då kom vi direkt till Waterloo så det gjorde inget.

Den här långa gatuskylten såg jag på väg till stationen.
Det var en mycket trevlig kväll och jag och Steve njöt verkligen av både den goda maten och sällskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...