7 januari 2014

Lite småfynd

Så är man inne i vardagslunken på riktigt igen. Den här veckan ska jag börja besöka gymet på "allvar" igen, det blev bara tre gånger förra veckan. Jag rivstartade med Body Conditioning som är veckans jobbigaste pass. Gud vad kroppen var slut efteråt efter alla squats framåt, bakåt, till sidan och rakt ner, hopp med hantlar, push ups, sit ups med hantlar och tiotals andra rörelser. Det kändes skönt dock...efteråt:-)

Resten av dagen har jag jobbat och försökt peppa/pusha Steve att börja fixa i ordning sin självdeklaration. Han avskyr allt som har med pappersarbete och har valt att ignorera allt sedan förra deklarationen så det är mycket information som ska samlas ihop. Jag har sagt att jag kan hjälpa honom så går det snabbare så idag efter lunchen gick vi, som ett första steg, till shoppingcentret och köpte mer färg till skrivaren samt papper. Han tycker det är lättare för honom att se vad som är vad när all information finns utskrivet. När vi kom hem spenderade han några timmar med att sortera och slänga bort papper som inte behövs och imorgon tänkte vi börja på allvar.

Tänkte också jag skulle visa solglasögonen i Aviator-modell som jag köpte på TK Maxx igår. Våren brukar anlända i mars här i London så det gäller att inte bli tagen på sängen. Mina tidigare "aviators" sprack i ena kanten somras så jag har länge letat efter nya och när jag nu hittade ett par som var perfekta till mitt ansikte så fanns det ingen orsak att vänta. Jag vet inte vad det är för märke men jag gillar dom. Jag hittade också ett annat par men jag var inte beredd att betala 50 pund för dem även om de rabatterats från 225. Så intresserad är jag inte av märken.
När vi köpte färg och skrivarpapper passade jag också på att köpa en docktailshaker som var på rea och en liten flaska gin så till helgen tänkte jag att jag skulle blanda till ett par Blue Arrows-drinkar till oss. Resten av ingredienserna har jag redan. Mums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...