10 januari 2014

Två gånger gym, mat och biokväll

Klockan är halv tolv på kvällen och jag kom just hem från bion. Jag var och såg den smått galna komedin Anchorman 2. Den är så överdriven på alla sätt men det är det som gör de Anchorman-filmerna så bra. Jag småskrattade fortfarande för mig själv när jag lämnade bion:-)
Jag gick till bion direkt efter mitt Zumba-pass, eller jag duschade naturligtvis på gymet efteråt:-). Instruktören hade hunnit komma ut med två nya koreografier på de 3 veckor jag inte gått på Zumban så jag var ganska förvirrad hälften av tiden men kul var det. Jag var på gymet i morse också men då var det Pilates som gällde. Jag måste ha varit ganska trött för när jag kom till gymet och satte mig ner på min Pilates-matta i väntan på instruktören så slog det mig att jag hade glömt ta på mig min tränings-bh, tyckte att jag kände mig ovanligt "fri". Som tur var hade jag både en kortärmad och långärmad tröja på mig så det fanns ingen risk för att det skulle märkas, speciellt eftersom mina "krockkuddar" varken hänger eller står ut utan ser mest ut som myggbett:-)

Till middag blev det ugnsstekt lax med massor av torkad dill över. Jag åt sedan laxen med broccolimos och creme fraiche med mer dill och citronpeppar. Mums. Det är jätteenkelt att göra broccolimos, bara koka broccolin mjuk, mixa med stavmixer, salta, peppra och låt en stor klick smör smälta ner.
Här kommer lite bilder från gårdagens träff med Cecilia och Björn i Richmond. Jag hade bokat bord på en mysig ölkällare och restaurang som heter Pig's Ears. Vi har aldrig ätit där tidigare, bara druckit, men allt var riktigt gott.

Matfotografering på två plan:-)
Till förrätt åt jag stora räkor som man doppade i en härligt kryddig sås.
Till huvudrätt blev det musslor i vitvin- och gräddsås. Mums filibabba.
Eftersom restaurangen var en ölkällare så finns det massor av spännande öl där. Jag höll mig till vin och Prosecco men killarna drack bland annat den här skotska ölen som hade en väldigt distinkt smak av kardemumma. Riktigt god skulle jag säga och då tycker jag inte speciellt mycket om ale.
Vi satt och åt, drack och pratade tills de stängde stället och då var vi nästan ensamma. Tiden flyger iväg när man är i gott sällskap.

I morgon har Steve sitt teoretiska prov för körkortet. Han har inte studerat något men tog en massa gamla tester online före jul och då skulle han ha kommit igenom varje gång. Hoppas att turen håller i sig. När han klarat teoritestet så får han köra upp. Stället där han ska ta testet ligger i Kingston så jag kommer att följa med honom för att komma "ut" lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...