14 januari 2014

Nytt bloggutseende

Sådärja, så har bloggen fått ett nytt utseende, igen, kan ju inte riktigt bestämma mig:-) Det föregående var ok utseendemässigt men jag gillade inte att man måste klicka in sig på vartenda inlägg istället för att bara bläddra ner. Ju mindre man klickar desto bättre. Läste i en artikel för några år sedan att om besökare till en webbplats måste klicka fler än tre gånger för att hitta det de letar efter så ger de upp. Jag förstår dem helt.

Jag har länge tänkt på att ändra utseendet och nu fick jag äntligen ändan ur vagnen. Ännu en grej som jag kan ta bort på min "att göra"-lista. Inte dödsviktigt men det har legat och gnagt.

Ikväll gjorde jag en av mina favoriträtter, blomkålsrisotto, dit jag blandade grillad kyckling och kokt sparris. Sååå jäkla gott, jag skulle ha kunnat äta upp hela kastrullen. Den här gången satte jag bara 2 dl grädde vilket gjorde den mindre lös.
Annars har inget världsomvälvande hänt, jag besökt gymet på morgonen och resten av dagen har jag jobbat som en gnu.

3 kommentarer:

  1. Skönt! Det var faktiskt jobbigt att klicka sig in hit tidigare. I synnerht från iPaden. Bättre så!

    SvaraRadera
  2. Skönt! Det var faktiskt jobbigt att klicka sig in hit tidigare. I synnerht från iPaden. Bättre så!

    SvaraRadera
  3. Jo, den var fin men för jobbig. Har planerat i säkert 6 månader att ändra layouten men det kom alltid något i vägen, antingen jobb eller latmasken:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...