21 januari 2014

Tidig vår

Så är det kväll igen, dagarna rusar iväg.

Idag promenerade Steve och jag in till Putney mitt på dagen för att utnyttja solskenet och få lite frisk luft. Jag har inte varit på gymet på två dagar eftersom jag igår morse vaknade jag med vad som känns som en ordentligt sträckt skulderbladsmuskel. Jag trodde inte att man kunde sträcka en muskel när man sover men uppenbarligen kan man det. "Sträckningen" sträcker sig ända fram mot revbenen. Idag känns det lite bättre och jag kan iallafall andas utan att det känns alltför mycket vid skuldran.

 Temperaturen här i London är konstant mellan 8-10 grader och det tycker uppenbarligen körsbärsträden och diverse andra buskar är tillräckligt för att börja blomma.
Varken Steve eller jag var köpsugna så när vi som pliktskyldigast besökt ett par affärer gick vi och åt lunch på en pub. Det är en pubkedja som heter Weatherspoon och är väl inget ställe man går till för att njuta av atmosfären, bara massor av gubbar där, utan snarare för billig mat och sprit. På tisdagar steak-day och då kan man välja mella olika typer av kött och en drink för £7.09. Jag beställde sirloin-stek och coleslaw istället för fransk potatis. Surprise, surprise, så hade jag likväl potatis på mitt fat när maten kom.  Som tur var fick jag Steves coleslaw istället och ordningen var återställd.
Imorgon blir det ost- och ölsmakning i östra London och det ser jag verkligen fram emot. Jag dricker öl (förutom lågkolhydratöl) ca en gång per halvår men då måste den vara något speciellt med det. Det här mikrobryggeriet, BrewDog, ligger i Skottland och deras öl är mycket populära. Något jag däremot inte visste är att man kan dricka öl till ost så det ska bli spännande att testa den kombinationen.

2 kommentarer:

  1. Du får passa på och vila nu så det inte blir en inflammation. Kroppen måste få återhämta sig mellan träningspassen, annars säger den till på olika sätt...du kan ju prova lägga nåt kallt/varmt på den och se vilket som passar bäst. Får du värk av varmt så ska du använda dig av kylomslag och tvärtom. Krya på dig!

    P.S Vi har också varit till Wetherspoon några ggr, billig mat men inget att hurra för tyckte jag, en hel del halvfabrikat tyvärr..

    SvaraRadera
  2. Hejsan. Var på gymet nu onsdag morgon och det kändes helt ok igen. Puh. Jag satt i vår "massagestol" i 30 minuter igår och det verkar ha gjort sitt. Jag har haft en muskelknuta vid det skulderbladet i flera år och av någon orsak verkar den ha ha knutit sig ännu hårdare natten till måndag. Väldigt konstigt för jag hade 2 dagar ledigt före det.

    Jo, Weatherspoon är verkligen en hit och miss och jag går sällan dit. Jag är lite posh antar jag;-) Den här gången lyckades de iallafall steka köttet rätt (medium) så det och ett glas vin var värt priset:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...