30 januari 2014

Träning och njutning a la LCHF

Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade. Allt kan och kommer säkert att förändras imorgon men jag njuter av situationen medan den pågår:-)

Förutom jobb har dagen hittills bestått av två pass på gymet, Pilates och Body Pump, och bullbakning. Andra börjar så smått äta fastlagsbullar men jag kör fortfarande med saffransbullar:-). Jag gillar varken den vispade grädden (aktiverar min kräkreflex) eller mandelmassan och då kan jag lika gärna äta något annat. Jag använde det här receptet för bullarna och sedan klickade jag över den här goda fyllningen:

Fyllning
50 g smör
1 krm vaniljpulver
60 g philadelphiaost
1-2 msk sötrix

Rör ihop ingredienserna till smörfyllningen och skeda in den i smeten.
Jag skulle ha kunnat äta alla bullar på en gång, så goda var de, men jag höll mig till en och nu har jag 9 kvar till 9 frukostar. Längtar till imorgon:-)
Om en timme bär det iväg in till centrum och Covent Garden där jag ska träffa Suss för mat och dryck. Vi kommer att testa en fransk restaurang med det mycket "franskklingande" namnet Green Man and French Horn;-) Jag misstänker att den har varit en pub tidigare. Vi har druckit vin där en gång men aldrig ätit, så det ska bli intressant.

Imorgon eftermiddag står en timmes massage och ansiktsbehandling på schemat på en skönhetssalong i Chelsea. Jag köpte dealen på Groupon före jul för £25 pund jämfört med det normala värdet som var £121. Jag kan tänka mig att £121 inte är några pengar om man bor i Chelsea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...