22 februari 2014

Morgonen och gårdagen

God morgon alla. Här vaknade vi av oss själva redan kl 8.30 och jag har just njutit av en storfrukost med zucchinifrallor med massor av pålägg och hemlagad granola som jag smaksatt med kanel och kardemumma och bär. Jag äter den alltid granolan med den osmaksatta yoghurten från Lidl med 10 % fett. Den är typ den enda jag äter för den är mycke krämigare och mindre sur än alla andra naturellyoghurtar.

Ni sitter jag och följer damernas skidåkning på TV och senare blir det nog Body Attack på gymet.
Igår köpte jag en massageboll från affären Tiger (det är norsk eller dansk affärskedja som säljer lite ditt och datt billigt). Massagebollen är bra för att lösa upp spända muskler och knutor. Man kan t.ex. sätta den mellan det spända området på ryggen och väggen och så förflyttar man sig upp och ner.
Igår blev det en tallrik med smått och gott; ostar, kokt ägg, fröknäcke, kokt sparris med massor av smör samt räkor med skal. Jag köpte också rökt strömming (i färdiga paket) men den hade så mycket ben att den åkte i skräpkorgen. När jag provsmakade en bit hade jag ben i hela munnen och mellan tänderna så det var inget nöje att äta den alls.
Efter mitt gym så har vi inga stora planer för dagen men det kan nog hända att jag går ut och gå en timme i det vackra och varma vädret. Planen var att jag skulle ha åkt på Afternoon Tea med en kompis, men vi tvingas tyvärr senarelägga det till någon annan dag. Det finns också alternativet att åka och se bronsmatchen mellan Finland och USA på puben Famous 3 Kings i West Kensington men jag tycker inte det är värt bussresan dit, kan lika gärna se matchen på TV när de nu för en gångs skull visar ishockey på BBC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...