22 februari 2014

Inplanerade teaterbesök

Sådärja, så har jag gjort ännu en ansträngning för att uppfylla mitt "nyårslöfte" att utnyttja det som London har att erbjuda mer, speciellt när det kommer till kulturlivet. Jag beslöt mig för att gå själv eftersom jag inte orkade försöka övertyga Steve att komma med. Han vill helst ha "kvalitetsgaranti" innan han går på någon teater/musikal/stå upp. Det är emellertid näst intill omöjligt att garantera att något är bra, speciellt när smaken är som baken. Jag har inga problem att gå på teater och musikal själv, som att gå på bio, och då det gör inget om jag måste gå själv. Dessutom är det lättare att få förmånliga biljetter för det finns alltid enstaka platser här och där:-)

Det första som jag bokade var en teaterpjäs som heter Skylight där huvudrollerna spelas av de internationellt kända skådespelarna Carey Mulligan and Bill Nighy. Jag tänkte att jag skulle vilja se fler pjäser med filmskådespelare på scenen och då kunde den här vara en bra början. Den här pjäsen har premiär i juni.
Den andra teaterpjäsen som jag bokade biljett till är musikalen Book of Mormon. Musikalen är skriven av skaparna av South Park och lär ska vara fantastiskt roligt vilket jag kan tänka mig, för South Park är ju också en smågalen serie:-). Biljetten dit var inte superbillig (musikalen har gått för fulla hus från första början så ingen rea behövs) men jag tänker gå på en matine och då fick man en lite bättre plats för pengarna.

Jag har länge velat gå och se den och nu tog jag tag i saken eftersom jag insåg att det inte skulle bli någon stor biljettrea och mitt i allt så spelar de inte musikalen längre och så får man stå där med lång näsa:-). Så, den kommer jag att se i slutet av maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...