27 februari 2014

Sagolika stekar

Hejsan, svejsan. Här kommer bilderna från i tisdags när vi var ute och åt gott på ett argentinskt steakhouse i Putney. Vi började emellertid med ett par fördrinkar på två ställen (det första stället tyckte vi var för dyrt, proseccon på det andra stället var 1,5 pund billigare!).
Jag gillar de här gammaldags champagneglasen även om de inte är de bästa ur bubbelsynpunkt.
Restaurangen vi besökte heter Glass Dome Restaurant och ägs av en äldre trevlig herre som gick runt och pratade med gästerna då och då. Eftersom det var tisdag så var det ganska lugnt men det gjorde ingenting.

Till förrätt valde jag chicken foie gras terrine som nästan smälte i munnen.
Både Steve och jag hade sett fram emot att hugga in på de argentinska stekarna. Eftersom vi hade rabattkod så beställde vi båda det dyraste köttet på menyn, filestek. Till köttet drack vi en argentiskt malbec som var som bomull i munnen. Köttbiten var ganska tjock vilket vi gillade för då behåller det sin saftighet och det var jättemört. Steve och jag åt och suckade av välbehag:-)
Jag åt sallad till och så delade vi på två sidorätter, gröna bönor och spenat.
Muuums
Till efterrätt valde jag en chokladfondant. Den var helt ok men rätten skulle ha varit ännu godare om den serverats med vaniljglass för att jämna ut den bittra chokladsmaken.
Vi var jättenöjda med middagen och går gärna dit igen. Rekommenderar verkligen restaurangen om du är köttälskare. Ett annat plus är att stället är ganska litet så stämningen blir mer intim plus att betjäningen var fantastisk. På fredag och lördag har de dessutom live musik och vem säger nej till skön pianomusik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...