3 februari 2014

Sunday brunch

Igår var vi ett gäng som lyxade till det med brunch och obegränsat med bloody marys, mimosas och proseccos på restaurangen Blue Boar i Westminster. Vi har varit dit en gång förut och gillade stället och maten.

Restaurangen är känd för sina olikkryddade revbensspjäll så naturligtvis måste jag testa dem till förrätt den här gången trots att jag inte är något större spjällfantast (minns bara de fettsega exemplaren från banrdomen). De här var faktiskt goda och de innehöll mycket kött.
Till efterrätt åt jag havsabborre med fritterad pasternackremsor. Fisken var mycket god, de hade till och med tagit bort benen så man slapp sitta och söka.
Deras efterrättsbuffeebord är fantastiskt med hur många godsaker som helst att välja mellan.
På väg ut ur restaurangen såg vi den här ringklockan. Enligt tavlan ringer den för att meddela medlemmar i House of Commons att det är dags att återvända till parlamentet för att rösta och de har 8 minuter på sig att ta sig dit. Man kan ju undra om inte politikerna ska spendera sina dagar på kontoret, inte i baren eller på restaurang.
Efter brunchen hade vi, konstigt nog, rum för ytterligare ett par drinkar och vi besökte två olika pubar i närheten. Vädret var fint och sällskapet underhållande så det fanns verkligen inget som lockade därhemma. Steve och jag kom hem först vid 18-tiden så det blev en riktig heldag ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...