30 mars 2014

Smått och gott från helgen

Hej alla, hoppas ni har haft en härlig helg. Min har varit ganska lugn, jag har inte ens tagit en långpromenad i solen trots att temperaturen legat runt 19-20 grader hela helgen. Däremot har jag spenderat tid på gymet, två timmar igår och en timme body pump i morse. Det var verkligen segt att stiga upp kl. 8 i morse (passet började kl 10) eftersom jag inte somnade förrän runt kl 3 på natten, vilket är ovanligt för mig som normalt somnar genast jag lägger huvudet på kudden. Det blev inte bättre av att klockorna vreds framåt en timme. Det hjälpte dock att tvinga sig till gymet för man piggnar alltid till efteråt. Det kommer däremot att bli en tidig kväll ikväll.

Steve åkte ner till sina föräldrar i några dagar idag och då passade jag på att besöka finska kyrkans påskmarknad i Rotherhite. Det brukar normalt vara massor av folk på kyrkans marknader men uppenbarligen hade det fina vädret fått människor att tillbringa dagen i solen istället. Inte mig emot, då jag kunde shoppa utan att trängas. Jag hittade både Oltermanni-ost och kabanossi-korv och en förpackning Brunbergs choklakyssar till Steve. Han gillar dem och förpackningen brukar inte hålla länge.
Efter snabbutflykten till kyrkan åkte jag bara hem med grejorna och gick och hälsade på "Vörå-bördiga" Nina som bor med sin man fem minuters promenad från oss. Hon hade bjudit in mig på Prosecco i deras trädgård, perfekt söndagsunderhållning. Tyvärr befann sig solen mest bakom molnen men det var ändå varmt och behagligt och vi spenderade flera timmar med att prata om allt som hänt, njuta av bubbel och dippa nachos i hennes fall och fläsksvålar i mitt:-)
I veckan provade Steve och jag en ny karibisk takeaway som ligger nära oss. De hade alla huvudrätter till halva priset på lunchen så vi beställde tre olika sorter, jerk chicken, pepparbiff och oxsvans. Jag beställde med grönsaker och Steve med ris samt ytterligar något grönt som varken Steve eller jag vet var det var. Allt var iallafall jättegott och Steve gick tillbaka nästa dag och köpte en stor portion av biffen.
Jag har också lyxat till det med att göra snickers a la LCHF. Det är ju bara så gott. Den här gången gjorde jag den på 85 % choklad vilket gör att man nöjer sig med en ellet max två bitar. Perfekt.
Inte fel med en bit till helgfrukosten.
Nästa vecka har jag två kompisträffar inbokade vilket jag ser fram emot. Början av veckan kommer nog mest att bestå av jobb förutom ett par timmar imorgon när jag ska till det kinesiska "spat" igen för massage. Det ser jag mycket fram emot, behöver slappna av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...