30 augusti 2014

Igår och idag

Härliga helg. Vi städade lägenheten redan igår så nu kan vi sitta och njuta av ett dammfritt hem.

Dagens och kvällens program är först en en timmes Body Attack på gymet och sedan snabbt göra sig i ordning för "Captains day" på Steves Bowls-klubb i East Sheen. Efter idag stänger de gräsplanen för att öppnas igen i mars eller april. Dagen kommer att bestå av vänskapsmatcher och sedan middag, live-musik och DJ. Ska bli intressant:-). Av någon orsak så har Steves kompis på klubben fått för sig att jag ville tävla i vänskapsmatcherna och hade tagit reda på om det var ok och de hade sagt ja. När vi var dit för några veckor sedan och han frågade om jag ville "play" på Captains day så trodde jag att han menade att prova på att rulla några klot/bollar före eller efter tävlingarna, inte tävla, och därför sagt ja. Nå, de som får mig i sitt lag får skylla sig själva, om jag inte lyckas komma undan:-)

Igår träffade jag Mia för en AW på puben The Barley Mow i Westminster där hon jobbar och hon gav mig samtidigt kameran som jag glömde hos dem förra helgen.

Vi kände oss sugen på något salt och beställde en fiskplanka för två. Det krävdes 1 timmes väntan och 2 påminnelser av Mia i baren innan maten slutligen kom. Kocken hade uppenbarligen glömt vår beställning, 3 gånger!, andra runt oss fick sin mat inom 15 minuter. Chefen för puben bad så hemskt mycket om ursäkt och gav oss var sin drink gratis, så ska missnöjda kunder omvandlas till nöjda.

Maten var ok, alldeles för mycket fritterat för min smak = kolhydrater, typiskt engelskt. Laxrullarna och de fritterade "whitebaiten" var goda iallafall.
Här kommer lite bilder från förra lördagens BBQ hos Mia och James i Gravesend. Vi hann precis avsluta vår måltid innan de första regndropparna kom.
Vacker regnbåge efter regnet.
Har aldrig sett en klättrande snigel tidigare. Undrar hur många veckor det tog för den att klättra högst upp i busken?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...