25 augusti 2014

Bank holiday

Hej igen, hoppas ni har haft en trevlig början på veckan. Här har vi haft bank holiday, dvs. ledigt, förutom de som har egen verksamhet för då kan man jobba 365 dagar i veckan:-). Det har emellertid varit ganska lugnt då för några av mina större kunder är brittiska och de har haft ledigt.

I äkta Bank Holiday-stil har vädret varit riktigt uselt, det har regnat precis hela dagen. Steve och jag trotsade emellertid regnet, det var trots allt ganska varmt i luften. Vi gick till puben The Rocket som har fin utsikt över den idag grådaskiga Themsen för brunch.
Vi beställde båda English breakfast med obegränsat med kaffe. Steve fick mitt bröd och mina hash browns som är fritterad potatis och lök tror jag. Mycket mätt blev jag ändå av mina ägg, korvar, bacon och smör. Vi satt och åt i lugn och ro, vi skulle ha kunnat sitta hur länge som helst där.
Helgen har varit full av nöje men eftersom jag glömde min kamera hos Mia och James när vi var dit på BBQ i lördags så finns det, ännu, inga foton på helgen.

BBQ var lika god som vanligt. Vi lyckades till och med äta klart utomhus innan de första regndropparna föll och vi flyttade oss inomhus. Vi satt och pratade och drack gott tills det var dags för mig och Steve att promenera till tågstationen och ta ett sent tåg in till city för vidare färd hem.

Igår var det dags att fira min kompis Carolas födelsedag hemma hos henne och henns man och barn i Mitcham. Hon hade gjort traditionsenlig smörgåstårta som var fantastiskt god som vi sedan avnjöt med bubbel och vin. Bubbel passar till allt, lär ska vara mycket gott till skaldjur. Hennes ghanianska man fyller år ungefär samtidigt så det var många av hans vänner där också. Ljudnivån är alltid mycket hög när de träffas så man fick sitta och småropa till varandra:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...