13 augusti 2014

Middag och avsked

Lillördag och inte många dagar kvar till helgen nu, så skönt. De första veckorna efter semestern är alltid som jobbigast när man ska försöka hitta motivationen igen. Är också tillbaka och svettas på gymet och har hittills gått på två pass. Jag verkar inte vara alltför ur form och det är ju skönt, men har ordentlig träningsvärk i bak- och lårmuskler för det har varit väldigt fokus på dem.

Igår träffade jag Nina efter jobbet och vi åt middag på restaurangen Hudson's i Putney. Nina och hennes man Andrew ska tyvärr flytta till hans hemland Nya Zeeland så de lär nog ta ett tag innan vi ses igen:-(.

På Hudsons åt vi iallfalla gott, jag en saftig stek till huvudrätt. Allt var bra som vanligt, förutom den nya servitören. Han var jättetrevlig men luktade fruktansvärt av svett. Varje gång han passerade vårt bord, och det var många gånger, lämnade han efter sig en stark svettlukt. Hur svårt kan det vara att använda roll-on?!
Restaurangen var fylld till bredden men vi kunde sitta i lugn och ro hur länge vi ville och prata och njuta av maten och en god Malbec. Efteråt tog vi bussen hem. Det hade regnat lite under kvällen så det var inte alls särskilt varmt i luften, speciellt inte för mig med kofta.
Det finns hur många tamrävar som helst i London och medan vi stod utanför mitt hus och pratade såg vi två. Förutom att de var magra hade de fin päls och de var inte rädda alls. En stod två meter bort och stirrade på oss innan den traskade iväg i sakta mak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...