22 augusti 2014

Redo för helgen

Helgen står för dörren och Steve och jag har precis ätit var sin kebabportion till middag, jag utan bröd naturligtvis. Sååå gott men nu är jag mätt. Medan Steve gick och köpte maten dammsög jag lägenheten, en bra arbetsfördelning tycker jag:-). Dagens träning avklarad (Body Pump kl. 9.30, nästan så jag tappade skivstången av trötthet:-)), nya, fräscha gladioler i vasen, inget helgjobb och en städad lägenhet, jag är redo för ett härligt veckoslut.
Efter lunch gjorde jag misstaget att ta en runda i vårt shopping-center, eller snarare i butiken TK Maxx. Som jag berättat tidigare så sker det mycket sällan att jag inte har något med mig när jag går därifrån. Idag kom jag därifrån med en höstjacka. Den såg så tuff ut med sina knappar, fickor, knäpp och dragkedjor att jag bara inte kunde hålla mig. Jag har normalt S eller M i storlek men den här var storlek XL och satt perfekt, jag utgår från att den var liten i storleken:-).
Dragkedja nere på ärmen, på insidan
Jag gillar jackor med sydda rutmönster. Jag har inte bestämt mig för om jag ska använda bältet ännu. Midjebälten sitter aldrig i midjan för mig utan just nedanför.
När jag tittade närmare på märket såg jag att det stod CKN of Scandinavia. Har aldrig hört om det märket tidigare.
Igår tjuvstartade jag helgen med en French 75 när Steve ändå var ute och träffade några av sina kompisar. Den är ju bara så god.
Imorgon styr vi kosan till sydöstra London för BBQ hos våra vänner Mia och James. James är en riktig höjdare på att grilla så jag är övertygad om att vi kommer att få en fantastisk middag:-). Det ska bli så kul att träffa dem igen.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...