18 februari 2015

Förberedelser

Lillördag men jag tar det lugnt. Steve är ute med sina kompisar, en av dem fyller år idag så de flyttade sin torsdagsdejt till onsdag.

Dagen har gått i en jämn lunk, jobb, gym, mera jobb och tvätta kläder inför resan. Efter gymet gick jag till posten för att växla pengar. Jag fick euron men ungerska forinter måste de beställa så de hämtar jag imorgon.

Alla våra restaurangbokningar är nu också bekräftade. Måste säga att mat och dryck är halva nöjet när man reser nuförtiden, att få äta lokal mat och dricka lokalt vin. Det kommer att bli ungerskt för hela slanten under våra fyra dagar i Budapest. Vi anländer kl 10 på söndag morgon och har hela eftermiddagen på att utforska stan. Vi kommer att äta middag på en bufferestaurang, dvs. man betalar en viss summa och så får man äta hur mycket man vill. Jag brukar vara väldigt skeptisk till sånt och speciellt här i England där buffen främst består av pizza, pasta, curry och kinesiskt, inte LCHF på något sätt. Buffen som vi ska gå på i Budapest verkar däremot ligga i en klass för sig själv. Nästan all mat är ungersk, de till och med grillar kött och fisk enligt önskan! Dessutom ingår obegränsat med ungerst bubbel, vin, öl och alkoholfria drycker. Allt för 15 pund!

Jag tror det blir guideboken som sänglektyr ikväll för att börja planera vad vi ska se och göra, förutom att äta.
Imorgon ska jag träffa två mina kompisar Suss och Ivonne på after work. Vi kommer att äta på samma restaurang som förra fredagen, Cafe Below. Ingen kom med andra förslag:-) Har inte träffat någon av dem sedan före jul så det är hög tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...