23 februari 2015

Första dagen i Budapest

Har precis kommit tillbaka till hotellrummet efter en svettig frukost. Man fryser inte i det här hotellet precis. Vi åt inte så mycket som vi kunnat för vi var fortfarande proppmätta efter gårdagens ungerska buffé. Jisses vad vi led när vi gick därifrån, vi förmådde inte ens avsluta vår vinkaraff.

Resan hit gick utan problem, taxin hämtade oss i tid, flyget landade 10 min i förtid och killen som skulle hämta och köra oss till hotellet stod och väntade på oss med en lapp med mitt namn i handen. Att vår hotellreservation inte fanns i Hiltons bokningssystem var en annan sak, men de bokade snabbt in oss så inga problem.

När vi packat upp gav vi oss ut på en rekogniseringsrunda som avslutade på en bar. Jag slog loss med kolhydratbomben nr 1, öl. Det var ett år sedan dess så jag tillät mig. Brukar alltid testa det lokala ölet när jag är på resa.

Något som imponerade på Steve och mig är prisnivån, vi betalade £2,50 för två pints och ett dubbelt mått ok whiskey £3. Det här landet är extremt billigt!

Nej nu ska vi ge oss ut på stan igen, målet är slottet.

Sent from my Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...