9 februari 2015

Sjukstuga

Måndag, bluääää, fast jag har lite grejer inbokade för veckan så det ska väl gå.

Steve kom hem från fisket igår kväll. De hade inte fått en enda fisk på hela helgen (kanske polackerna har smygfiskat upp alla), men Steve kom iallafall inte hem tomhänt då han fått en rejäl förkylning. Han hade haft lite hosta innan han åkte, men efter att den första natten nästan förfrusit sina ädlaste delar så hade förkylningen brutit ut på allvar. Igår natt sov ingen av oss många minuter, jag då Steve snarkat som ett gäng skogshuggare och Steve för att han inte kunde andas genom nästan plus att han nös och snöt sig konstant. Hoppas det inte smittar till mig men jag är inte alltför orolig, det verkar mer som om jag bär hem virusen till Steve men blir inte sjuk själv:-)

Ikväll lyxade jag till det med stek som jag åt med brysselkål och ugnsrostad blomkål. Jag köpte steken redan i lördags men orkade inte stå och kocka utan åt den idag istället. Steve var hjälpsam och stekte köttet åt mig för han är perfekt på att få det medium.
Igår efter gymet åkte jag in till stan för att träffa min kompis Thad i ett par timmar. Han är här i London i ett par veckor innan han åker till Istanbul igen, om de släpper in honom. Turkiska polisen kan vara lite opålitliga:-)
Det fanns inte så mycket LCHF-vänligt på menyn men tillslut valde jag iallafall en stor hamburgare som jag åt med extra coleslaw istället för potatis. Den var riktigt god, jag gillar hamburgare med tjocka saftiga köttfärsbiffar. Thad åt brödet. Jag gillar inte att lämna mat så det är kul när mina "leftovers" kommer till nytta:-). I morse fick jag meddelande av honom där han frågade om jag mådde bra, för hans mage hade protesterat ordentligt senare på kvällen. Han som tidigare under dagen sagt att han har mage av stål. Jag svarade att jag mådde perfekt.
Steve har gått och lagt sig redan men jag tänkte jag skulle vänta några timmar innan jag kryper till kojs med förhoppningen att han snarkat "av sig". Jag kan INTE sova om det inte är absolut tyst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...