11 februari 2015

Stekkväll

Igår träffades jag och Carola på stek och drinkar på puben The Rocket i Putney. Jag pratar om pubens fantastiska stekar till höger och vänster och nu var det Carolas tur att uppleva dem. Tyvärr måste kocken ha en dålig dag för för 1/3 av Carolas stek var fett och senor. De borde inte ha serverat sånt mediokert kött, inte som en 14 ounze stek iallafall. Det var en sån stor skillnad från när jag och Steve besökte stället för några veckor sedan, inte en enda fettkant.
Nå, vi blev i allafall mätta och vinet och cavan som vi beställde var det inget fel på:-) Jag hade också smugglat med mig en burk Bearnaise-sås eftersom jag inte gillar de såser som man får beställa till.

Carola och jag hade inte träffats sedan någon gång före jul så vi hade mycket att tala om och satt på puben tills de stängde.
Steve är fortfarande förkyld och ser ut som en hamster i ansiktet eftersom bihålorna troligen är inflammerade. Det ser dock ut att gå åt rätt håll för jättepåsen under ett av hans ögon har minskat, igår såg han ut som om jag gett honom en rak höger.

2 kommentarer:

 1. Stackars Steve! Han får kila över till hälsobutiken mittemot Sainsburys, minns inte vad den hette, efter kolloidalt silver. Det tar bort all infektion och bakterier. Jag var dit och fyllde på mitt förråd, och jag klarade hela resan utan att bli förkyld. Jag sprutade in medlet i hals, öron och näsa med jämna mellanrum. Hoppas han blir bra snart.
  Tänk att vi aldrig hann till the Rocket, helt otroligt. Vi skulle in dit en förmiddag, men då hade de stängt och vi orkade inte vänta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han verkar få en årlig bihåleinflammation. Han verkar vara på bättringsvägen nu, kan andas genom näsan då och då:-) Ja, där missade ni något när ni inte gick till The Rocket, speciellt när ni bodde 5 min därifrån:-). Jag trodde de öppnade redan kl 7 på morgonen eller något.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...