4 februari 2015

Höstresa och neddränkt i sprit

Så var det lillördag igen. Har inte gjort många knop idag, besökt gymet, jobbat lite och sedan har jag suttit framför datorn och googlat resor till Grekland, och närmare bestämt Mykonos. Jag har läst att ön ska vara ett av de finaste i Grekland och är väldigt poppis hos kändisar.

Jag måste säga att det var mycket lättare att boka resor innan internet gjorde sitt intåg. Då bläddrade man i ett par tre resekataloger och gick till resebyrån för att boka. Klart. Nu har man femtioelva sajter att söka i och för att minska risken för att välja fel hotell (eller restaurang) så kollar man upp varje intressant hotell på Tripadvisor-sajten först. Ett eller två missnöjda inlägg och man skippar det hotellet och börjar om från början.

Efter att ha skickat hotellänkar fram och tillbaka mellan våra datorer hela eftermiddagen så är nu både hotell och flyg bokade. Den lättnaden. Vi kommer att bo på ett hotell som heter Archipelagos Hotel som ser jättefint ut och har fått fantastisk feedback. Vi åker i slutet av september och kommer att stanna i en vecka. Det ska bli jättekul och Steve, som sällan visar någon större upphetsning över något, är taggad till tusen. Gulle:-)
Igår träffade jag min kompis och före detta kollega Tina på middag. Vi har inte setts på jättelänge så de var verkligen hög tid att få prata av sig. Vi gick till restaurangen Criterion som ligger max 20 steg från Piccadilly Circus. Ingången är dock väldigt liten så om man inte vet att den ligger där skulle man aldrig komma sig för att gå in. Criterion är en mycket vacker restaurang, speciellt dess guldmosaik i taket, så väl värt ett besök.

Maten och servicen var bra, minus att en av servitörerna spillde ett fullt cocktailglas över min jacka som jag hängt över stolen och halva mig. Tjejen som satt bakom mig fick också "ett glas". De bad hundra gånger om ursäkt och gav oss var sitt kort med kontaktinformation dit vi kunde skicka tvätträkningen om vi skulle bli tvungna att ta kläderna till kemtvätt. De hade också tagit bort "service chargen" vilket var helt rätt, inte precis bra service att dränka sina kunder i sprit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...